reserveren

reserveren

reserveren
024 64 22241

 

Adres & Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 12.00 uur
Zondag geopend vanaf 11.00 uur

Leurseweg 4
6615 AJ Leur
gratis parkeren

Allergieën

Heeft u een allergie? Ook dan kunt u bij ons heerlijk eten. Als u het ons vertelt op het moment dat u de kaart krijgt, dan kijken wij met u mee naar de mogelijkheden. Als u meerdere allergieën heeft of komt met een groter gezelschap, dan waarderen wij het als u dit ook bij de reservering aangeeft.

Cadeaubon

Heeft u een tegoedbon gekregen? Onze eigen cadeaubon is in te leveren bij De Leurse Hof te Leur, Vesta te Nederasselt en Meneer Smit te Wijchen.
Wilt u een cadeaubon kopen? Dat kan iedere vrijdag t/m zondag van 12.00 tot 19.00 uur in Leur. U bepaalt de waarde van de tegoedbon en wij schrijven deze direct voor u uit. Dan heeft u direct een origineel cadeau!

Reserveringen

Wij vragen naam, datum, tijd en aantal personen zodat wij een tafel voor u vrij kunnen houden. Uw e-mail en telefoonnummer gebruiken wij om de reservering te bevestigen en om u te kunnen informeren bij eventuele calamiteiten.

Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om. Wij bewaren uw reserveringen niet. Als u hier verdere vragen over heeft, kunt u contact met ons opnemen.

Reserveren

In het formulier hieronder kunt u uw reservering maken.

LET OP: de reservering is pas definitief als deze door ons is bevestigd.