Moederdag

Moederdag

Moederdag vier je geheel in stijl met de heerlijke brunch van De Leurse Hof. Zet je lieve moeder, of oma of fijne schoonmoeder op 9 mei extra in het zonnetje. Ze verdient het! Bestellen gaat heel eenvoudig via onze webshop. Hier kun je aangeven welke soep je graag wilt. Je warmt de soep en de ragout zelf op. De rest hebben wij al helemaal voor je geregeld. Dan kan het grote genieten beginnen.

De kosten zijn €24,50 voor een volwassene en €12,- voor een kind t/m 12 jaar. De brunch haal je af tussen 11.00 en 12.30 uur. Of je laat hem voor €4,50 bij je thuis bezorgen! Bestel voor 7 mei 12.00 uur dan weet je zeker dat jij (of je moeder…) op Moederdag heerlijk kunt smullen van deze uitgebreide brunch!

Bestel de brunch hier

𝐌𝐎𝐄𝐃𝐄𝐑𝐃𝐀𝐆𝐃𝐈𝐍𝐄𝐑: Wij hebben een uitgebreid 3 gangen diner voor 29.50 p.p. Je krijgt een voorgerecht proeverij, verschillende hoofd- en bijgerechten en een heerlijk grand dessert. Je kiest 4 van onze hoofdgerechten en 2 bijgerechten. De hoofdgerechten zijn makkelijk te verwarmen in de oven. Natuurlijk wil je onze heerlijke tomatensoep of aspergesoep niet missen, deze is gewoon bij te bestellen. Ons Moederdagdiner is te bestellen voor zondag 9 mei.

Bestellen kan tot donderdag 6 mei 12.00 uur.

Bestel hier het diner.