Kerst in ons restaurant

Kerst in ons restaurant

Kijkt u ook al uit naar de warmte en sfeer van de kerstdagen? Dit is de tijd van gezelligheid en samenzijn met familie en vrienden. In Leur kunt u bij ons genieten van  een uitgebreide kerstbrunch of kerstdiner.

De natuur schildert, juist ook in de winter, de mooiste plaatjes in Leur…. laat u verwonderen! Wij leggen u graag in de watten nadat u lekker bent gaan wandelen of fietsen. Onze chef-koks zijn al bezig geweest de heerlijke kerstgerechten voor u te bedenken en te bereiden. De kerstkaarten kunt u hieronder alvast bekijken.

Traditiegetrouw zijn de data rond kerst snel volgeboekt. Voorkom teleurstelling en reserveer op tijd een tafel. Helaas hebben wij vorig jaar gemerkt dat er een aantal reserveringen niet zijn gekomen waardoor wij andere mensen hebben moeten teleurstellen. Om dat dit jaar te voorkomen, vragen wij een aanbetaling die gebaseerd is op het aantal personen per reservering. We rekenen € 15 per persoon als aanbetaling.

Reserveren voor deze gezellige dagen? Graag een e-mail sturen naar info@deleursehof.nl

De kerstbrunch is vanaf 11:30 uur tot 13.00 uur. De kerstbrunch serveren we bij u aan tafel uit in 4-gangen (i.v.m. corona)  Het kerstdiner is vanaf 17.00 tot sluitingstijd.