Feest

Feest

reserveren
024 64 22241

 

De Leurse Hof ligt op de Heerlijkheid Leur in het hart van het Land van Maas en Waal. Leur is een prachtig pittoresk dorp met landelijke uitstraling waar oude panden en boerderijen het straatbeeld vormen. Het is een fantastische locatie voor een borrel, etentje, feest en vergadering. Maak aansluitend een mooie wandeling of fietstocht.

VANAF 20 PERSONEN

De Leurse Hof beschikt over diverse afzonderlijke ruimtes voor kleine en grotere gezelschappen. Voor de inwendige mens zorgen wij met veel liefde en plezier! Wij hebben diverse concepten zoals Shared Lunch en Shared Dining, High Tea en High Wine of een compleet buffet. Ook verzorgen wij uw borrel, receptie of zelfs uw complete bruiloft.

Wij denken graag met u mee!


ZAKELIJKE ARRANGEMENTEN

Wij helpen u graag bij het organiseren van uw zakelijke bijeenkomsten. We kennen diverse zakelijke arrangementen, denkt u hierbij aan: teambuilding, heisessies, presentaties en workshops. Bij ons op locatie komt u volledig tot rust en bent u echt even weg van de hectiek van de werkvloer. Bovendien stimuleren wij uw geest met onze heerlijke, warme en koude, drankjes, soepen en broodjes. Al uw suggesties zijn welkom. Wij zijn van mening dat inspiratie uit de natuur komt en daarvoor bent u bij De Leurse Hof aan het juiste adres. Uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig, zoals wi-fi en beamer. Wij regelen alles graag voor u, tot in de puntjes.

Even ontspannen tijdens of na uw bijeenkomst is uiteraard mogelijk. Denkt u daarbij aan een brunch, High Tea of High Wine of aansluitend een borrel en diner.


CENTRAAL GELEGEN

De Leurse Hof is uitstekend bereikbaar, centraal in het land van Maas en Waal. De perfecte locatie en ambiance in een landelijke omgeving om helemaal tot rust te komen. Op een steenworp afstand van de A50 en de afslag met de A326. U zit zo weer op de snelweg richting Nijmegen/Arnhem of richting Eindhoven/Den Bosch. We bieden u ruime gratis parkeergelegenheid.

UW WENSEN BESPREKEN

Wij denken graag met u mee. Maak een afspraak door te bellen naar 024 64 22241 of stuur een mail naar info@deleursehof.nl